wtorek, 1 lipca, 2025
Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Adama Mickiewicza w Radymnie
No Result
View All Result
  • AKTUALNOŚCI
  • SZKOŁA
    • O SZKOLE
      • DANE SZKOŁY
      • DYREKCJA
      • KADRA NAUCZYCIELSKA
      • DOKUMENTY SZKOLNE
        • UCZEŃ
        • NAUCZYCIEL
      • BIBLIOTEKA
      • PEDAGOG
      • SZKOLNE KOŁA
      • HISTORIA SZKOŁY
      • PATRON SZKOŁY
      • STOWARZYSZENIE ABSOLWENTÓW
      • RODO
      • DEKLARACJA DOSTĘPNOŚCI
    • REKRUTACJA
      • OFERTA KSZTAŁCENIA
        • Technikum
        • Branżowa Szkoła I Stopnia
        • Branżowa Szkoła II Stopnia
        • Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe
        • Kursy inne
      • TERMINY REKRUTACJI
      • REGULAMIN REKRUTACJI
      • WYKAZ PODRĘCZNIKÓW
    • KIERUNKI KSZTAŁCENIA
      • TECHNIKUM
        • TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
        • TECHNIK MECHANIZACJI ROLNICTWA I AGROTRONIKI
        • TECHNIK HODOWCA KONI
        • TECHNIK WETERYNARII
        • TECHNIK ROLNIK
        • TECHNIK ARCHITEKTURY KRAJOBRAZU
        • TECHNIK URZĄDZEŃ I SYSTEMÓW ENERGETYKI ODNAWIALNEJ
        • TECHNIK TURYSTYKI NA OBSZARACH WIEJSKICH
      • BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
        • MECHANIK OPERATOR POJAZDÓW I MASZYN ROLNICZYCH
        • OGRODNIK
        • ROLNIK
        • KUCHARZ
        • CUKIERNIK
      • BRANŻOWA SZKOŁA II STOPNIA
        • TECHNIK MECHANIZACJI ROLNICTWA I AGROTRONIKI
        • TECHNIK ROLNIK
        • TECHNIK OGRODNIK
        • TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
      • KWALIFIKACYJNE KURSY ZAWODOWE
        • ROLNIK
        • MECHANIK OPERATOR POJAZDÓW I MASZYN ROLNICZYCH
        • TECHNIK MECHANIZACJI ROLNICTWA I AGROTRONIKI
        • KUCHARZ
        • TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
      • KURSY INNE
  • FOTOGALERIA
  • PROJEKTY UNIJNE
    • Erasmus
    • PO WER
    • PROJEKT 9.4
      • UCZEŃ
      • NAUCZYCIEL
      • Opis projektu
    • Projekt FERS 2022
    • Projekt FERS 2023
  • DZIENNIK ELEKTRONICZNY
    • LOGOWANIE DO DZIENNIKA
    • Plan lekcji
    • Poczta
  • Przydatne linki
    • MEN
    • Kuratorium
    • CKE
    • OKE
    • Arkusze egzaminacyjne
    • Starostwo
  • BIP
  • KONTAKT
Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Adama Mickiewicza w Radymnie
  • AKTUALNOŚCI
  • SZKOŁA
    • O SZKOLE
      • DANE SZKOŁY
      • DYREKCJA
      • KADRA NAUCZYCIELSKA
      • DOKUMENTY SZKOLNE
        • UCZEŃ
        • NAUCZYCIEL
      • BIBLIOTEKA
      • PEDAGOG
      • SZKOLNE KOŁA
      • HISTORIA SZKOŁY
      • PATRON SZKOŁY
      • STOWARZYSZENIE ABSOLWENTÓW
      • RODO
      • DEKLARACJA DOSTĘPNOŚCI
    • REKRUTACJA
      • OFERTA KSZTAŁCENIA
        • Technikum
        • Branżowa Szkoła I Stopnia
        • Branżowa Szkoła II Stopnia
        • Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe
        • Kursy inne
      • TERMINY REKRUTACJI
      • REGULAMIN REKRUTACJI
      • WYKAZ PODRĘCZNIKÓW
    • KIERUNKI KSZTAŁCENIA
      • TECHNIKUM
        • TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
        • TECHNIK MECHANIZACJI ROLNICTWA I AGROTRONIKI
        • TECHNIK HODOWCA KONI
        • TECHNIK WETERYNARII
        • TECHNIK ROLNIK
        • TECHNIK ARCHITEKTURY KRAJOBRAZU
        • TECHNIK URZĄDZEŃ I SYSTEMÓW ENERGETYKI ODNAWIALNEJ
        • TECHNIK TURYSTYKI NA OBSZARACH WIEJSKICH
      • BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
        • MECHANIK OPERATOR POJAZDÓW I MASZYN ROLNICZYCH
        • OGRODNIK
        • ROLNIK
        • KUCHARZ
        • CUKIERNIK
      • BRANŻOWA SZKOŁA II STOPNIA
        • TECHNIK MECHANIZACJI ROLNICTWA I AGROTRONIKI
        • TECHNIK ROLNIK
        • TECHNIK OGRODNIK
        • TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
      • KWALIFIKACYJNE KURSY ZAWODOWE
        • ROLNIK
        • MECHANIK OPERATOR POJAZDÓW I MASZYN ROLNICZYCH
        • TECHNIK MECHANIZACJI ROLNICTWA I AGROTRONIKI
        • KUCHARZ
        • TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
      • KURSY INNE
  • FOTOGALERIA
  • PROJEKTY UNIJNE
    • Erasmus
    • PO WER
    • PROJEKT 9.4
      • UCZEŃ
      • NAUCZYCIEL
      • Opis projektu
    • Projekt FERS 2022
    • Projekt FERS 2023
  • DZIENNIK ELEKTRONICZNY
    • LOGOWANIE DO DZIENNIKA
    • Plan lekcji
    • Poczta
  • Przydatne linki
    • MEN
    • Kuratorium
    • CKE
    • OKE
    • Arkusze egzaminacyjne
    • Starostwo
  • BIP
  • KONTAKT
Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Adama Mickiewicza w Radymnie
No Result
View All Result

Praca zdalna dla uczniów – 2 tydzień

admin by admin
29 marca 2020
in Nowości na stronie głównej, Strona główna, Wydarzenia na stronie głównej
Praca zdalna dla uczniów – 2 tydzień

W miarę napływania materiałów będą one umieszczane na stronie.

W tytule majla proszę podać imię, nazwisko i klasę celem łatwiejszej identyfikacji…

  • kl II TMRiA i kl. III MOPiMR Podstawy rolnictwa
  • kl. II TŻiUG Technologia gastronomiczna
  • kl. III TŻiUGOrganizacja produkcji gastronomicznej

prace z Podstaw rolnictwa, Technologii gastronomicznej, Organizacja produkcji gastronomicznej należy przesłać do dnia 27.03.2020r

  • Zdalne lekcje – j.angielski -Małgorzata Dydyk

Religia

  • Klasa I Technikum i Branżowa
  • Klasa I Technikum po podstawówce
  • Klasa II Technikum i Branżowa
  • Klasa III Technikum
  • Klasa IV Technikum i III Branżowa

P.Kalisz: (prace proszę przysłać drogą mailową do 27.03)

  • Czytanie 1tg
  • Gramatyka 2br
  • Orientacja zawodowa 1Tp – KPS
  • Podróżowanie – 1br-bg
  • Sytuacje 4t-3br-3t
  • Tłumaczenia 4t-3br-3t

Fizyka:

  • 1-3br i 1t po Gim
  • 1br po SP
  • fizyka 1T po SP
  • Fizyka klasa 2TMR
  • Fizyka klasa 3TMR
  • Fizyka klasa 4TMR
  • elekrotechnika 1bp.bg
  • elektr i el.wyp.poj.sam 2br

Inne:  3 TMRiA Tydzien 2 Piotr Eksploatacja systemów mechatronicznych w rolnictwie

  • 3 TMRiA Tydzien 1 Eksploatacja systemów mechatronicznych w rolnictwie
  • 2 br/mps ekspl_s_tr    (pobrać i rozpakować)
  • KL.III Branżowa – mechanik pojazdów samochodowych
  • matematyka
  • PKM 1brg, 1brp, 1tp
  • J.polski III T
  • Chemia kl. I BR (g, kl. I T1 (g)
  • obróbka materiałów 1Bp
  • 3BR Obsługa techniczna maszyn rolniczych
  • Zadania dla klasy IV T niemiecki
  • Zbigniew Pych PKM tydzien 1-3
  • Zadania dla 2T – niemiecki
  • nauczanie zdalne 25.03 M.Pałczyński
  • Dialog poezji współczesnej z tekstami kultury średniowiecznej-wersja skrócona
  • matematyka do 8.04
  • Geografia I branżowa i I technikum

J.polski

Zadanie 1. Proszę zapoznać się z załączonym  materiałem, wykonać zadania
i zapisać odpowiedzi w notatce w zeszycie. proszę zrobić scan lub
zdjęcie i przesłać na adres: anjabielenda@gmail.com. do dnia
25.03.2020r.  Anna Bielenda.
  • diego-velazquez-panny-dworskie IIT
  • Klasa_I_br_p
  • klasa_I_br_g
  • Klasa III_Br
  • Klasa II_Br
  • JĘZYK POLSKI – klasa ITp
  • Informatyka kl.1 J.Somoleń

G.Gamracy

  • Technikum 1 T1 wos
  • Technikum 1 T1 historia
  • Technikum III klasa

Dorota GP:

  • 3tz POK
  • POK zadania
  • cw edb
  • ćwiczenie edb klasa 1
  • polecenie
  • zadanie zasady żywienia 2TZ
  • polecenie technologia gastronomiczna klasa 1 tp

(Polecenie z EDB dla wszystkich klas pierwszych)

  • Lekcja 1. Rysunek techniczny
  • Kl. I T(p) rozszerzony zakres grzyby, porosty _ Biologia

 

  • Informacja pedagoga szkolnego
  • Kl. II TMRiA MR i PKM
  • Kl. I TMRiA po gimn. – BHP
  • 1Br konstr maszyn i 1TMR po SP i GIMN obr. materiałów
  • Klasa_I_Tg j.polski
  • Biol. kl. II rozszerz.TŻiUG paprotniki
  • zdalne lekcje kl. I TP – j. angielski 23.03.-27.03.2020 r. M. Dydyk
  • zdalne lekcje kl. III T j.angielski 23.03-27.03.2020 r. M.Dydyk
  • zdalne lekcje kl. I TP – j. angielski 23.03.-27.03.2020 r. M. Dydyk
  • zasady piłka nozna pdf – zajęcia zdalne
  • zasady siatkówki pdf – zajęcia zdalne
  • II technikum 1działalność
  • Bazan Bogdan Eksploatacja pojazdów rolniczych, termostat_i_pompa_wody
  • zadanie z wyposażenia klasa 2TŻ
  • Klasa I T wyposażenie
  • Klasa III t pok
  • klasa IT pracownia gastronomiczna
  • polecenie tg kl3
    • zag kl3 tg
    • zag tg kl3
    • zagadnienia tg kl3
  • polecenie podstawy gastronomii klasa 1 tp
  • 1 br g historia
  • 1 B1 1_2
  • 1 BP 1_2 BHP
  • 1 B1 2_2
  • 1 BP 2_2 BHP
  • 1 B1 2_2
  • 1 BP 2_2 maszyny rolnicze
  • 1 BP informatyka
  • 1 T1 1_2 pojazdy rolnicze
  • 1 TP 1_2 BHP
  • 1 TP 1_2 informatyka
  • 1 TP 2_2 BHP w gastronomii
  • 1 TP 2_2 informatyka
  • 2 B 2_2 pojazdy rolnicze
  • 2 B 2_2 maszyny rolnicze
  • 2 T 2_2 pojazdy rolnicze
  • 3 T 2_2 maszyny rolnicze
  • Lekcja 1 zdalna pojazdy rolnicze
  • Chemia kl. I Br (p) Kwasy
  • Biol. kl. I T1 (g) Znaczenie badań nad DNA
  • Działalność gospodarcza w branży rolniczej
  • wf- dla uczniów A.Kalisz
  • Działalność gospodarcza w transporcie II b
  • Niemiecki – 1Tg, 1Tp 26.03.2020
  • Pracownia gastronomiczna ITg S.Bącal
  • Niemiecki -3T
    • fotor
  • Klasa III t zasady Zywienia
  • klasa IT po szkole podstawowej pracownia gastronomiczna
  • Biol. Kl. III roz.TŻiUG Trawieni, Higiena i choroby uk. pok.
  • 4Tg-Historia-Gamracy-piątek
  • kl.II T – język angielski 23.03-27.03.2020 r M.Dydyk
  • kl II T j.angielski zawodowy 23.03-27.03.2020 r M.Dydyk
Next Post
KORONAWIRUS!!

Informacja pedagoga szkolnego

Dumnie Wspierane Przez Grupę Anonki

No Result
View All Result
  • #5773 (bez tytułu)
  • #6856 (bez tytułu)
  • #6660 (bez tytułu)
  • Biblioteka
  • Blog
  • Branżowa Szkoła I stopnia
  • Branżowa Szkoła II Stopnia
  • Branżowa Szkoła II stopnia
  • CUKIERNIK
  • Dane Szkoły
  • Deklaracja dostępności
  • Dokumenty nauczyciel
  • Dokumenty uczeń
  • DZIENNIK ELEKTRONICZNY
  • Erasmus
  • Historia
  • home_page
  • KIEROWCA – MECHANIK
  • KIEROWCA MECHANIK (KKZ)
  • Kierunki kształcenia
  • KKZ- Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe
  • Klasy
  • KUCHARZ
  • KUCHARZ (KKZ)
  • Kursy inne
  • Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe
  • MECHANIK OPERATOR POJAZDÓW I MASZYN ROLNICZYCH
  • MECHANIK OPERATOR POJAZDÓW I MASZYN ROLNICZYCH (KKZ)
  • MECHANIK POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH
  • MECHANIK POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH (KKZ)
  • Nauczyciel
  • Nauczyciele
  • OGRODNIK
  • OPERATOR MASZYN LEŚNYCH
  • Opis projektu
  • Ośrodek
  • Patron Szkoły
  • PO WER
  • Projekt FERS 2022
  • Projekt FERS 2023
  • Przetarg sklepik
  • Przykładowa strona
  • Regulamin rekrutacji
  • Rekrutacja – kierunki kształcenia
  • ROLNIK
  • ROLNIK (KKZ)
  • Stowarzyszenie Absolwentów
  • TECHNIK  MECHANIZACJI  ROLNICTWA  I AGROTRONIKI
  • TECHNIK ARCHITEKTURY KRAJOBRAZU
  • TECHNIK HODOWCA KONI
  • TECHNIK MECHANIZACJI ROLNICTWA I AGROTRONIKI (Br. II st)
  • TECHNIK MECHANIZACJI ROLNICTWA I AGROTRONIKI (KKZ)
  • TECHNIK OCHRONY  ŚRODOWISKA – NOWOŚĆ
  • TECHNIK OCHRONY ŚRODOWISKA
  • TECHNIK OGRODNIK (Br. II st)
  • TECHNIK POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH (Br. II st)
  • Technik rolnik
  • TECHNIK ROLNIK
  • TECHNIK SPAWALNICTWA
  • TECHNIK TRANSPORTU DROGOWEGO (Br. II st)
  • TECHNIK TURYSTYKI NA OBSZARACH WIEJSKICH
  • TECHNIK URZĄDZEŃ I SYSTEMÓW ENERGETYKI ODNAWIALNEJ
  • TECHNIK WETERYNARII
  • TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH (Br. II st)
  • TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH (KKZ)
  • Technikum
  • TECHNIKUM
  • TECHNIKUM ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
  • Terminy rekrutacji
  • Uczeń
  • Uczniowie TMR w finale Wojewódzkiej Olimpiady Młodych Producentów Rolnychcc
  • Wykaz podręczników w roku szkolnym 2023/2024

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

Skip to content
Open toolbar Narzędzia ułatwień dostępu

Narzędzia ułatwień dostępu

  • Powiększenie tekstuPowiększenie tekstu
  • Pomniejszenie tekstuPomniejszenie tekstu
  • Skala szarościSkala szarości
  • Wysoki kontrastWysoki kontrast
  • Negatywny kontrastNegatywny kontrast
  • Jasne tłoJasne tło
  • Linki podkreśloneLinki podkreślone
  • Czytelna czcionkaCzytelna czcionka
  • Reset Reset